mjaaaa om bloggmakanrn får välja......

föredrar han nog röda tomater framför de här skinnbitarna...Vad använder man soltorkade tomater till?

Kommentarer
Postat av: Jonsson

Men du, dessa går att ha i massor av mat typ!

- Kyckling-pasta, baislika och soltorkade...

- I en grekisk sallad

- Olivpaj med soltorkade... o.s.v inte helt fel! Mmmmat! Mmmums!

2011-08-09 @ 09:37:13
URL: http://bladet.dyns.net
Postat av: Bloggmakarn

Jo jag tror dig det kan nog bli gott även om det ser oaptiligt ut för den som inte är matlagningskunnig typ Bloggmakarn

2011-08-09 @ 11:12:59
Postat av: Anette

Dom är jättegoda. Mycket smak koncentrerat i liten volym. Dom finns även inlagda i olja t ex. Man kan nog tillsätta dom snart sagt överallt i den mesta mat, kall som varm.

2011-08-12 @ 13:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0