Allra viktigaste och bästa.....

Julafton är den vi får duka upp på Cafè femman här i Vännäs. Så även i år och affärer och enskilda hade ställt upp med många gåvor och det blev en jättefin julafton för våra utslagna Vänner. Tusen tack alla som hjälpt till på ett eller annat sätt!

Kommentarer
Postat av: Jonsson

Tjo! I Jonsson's restaurang var det också julbord

Hem mekakde laxpate, köttbulalr, sill, röror... men i år "bara" lite av mycket. Trots det så finns mat för ett kompani till i kylen nu! Bilder på bladet senare...Ha QL det har jag! God Jul på er!

2011-12-25 @ 07:57:06
URL: http://bladet.dyns.net
Postat av: vannasgunnar

Trevligt höra från dig och uppenbarligen fungerar ditt och mitt Bloggande med varandra nu.

Jag hoppas att du som är ensam och har alldeles för mycket av pengar och ägodelar också har känsla för de stackare i vårt samhälle som vi i Cafè femman når. Vår form av verksamhet finns också representerad i Östersund. Med tillönskan om God fortsättning på Julhelgen!

2011-12-25 @ 09:05:13
Postat av: victoria

ser jätte bra ut !

2011-12-27 @ 10:51:24
Postat av: Jonsson

Har delat med mig (ca900kilo) senaste veckorna... polare (sa3amp) var och hämtade en välfylld volvo, det finns flera än jag som samlar! :) Tror inte vi har något "Café femman" här i stan! Men har bekanta som håller på med liknade verksamhet! Så något finns nog här oxo! Hur-som-vilket så fungerar din blogg super nu, efter, att du klickat till det! B4N

2011-12-28 @ 16:57:48
URL: http://bladet.dyns.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0